Upselling & Cross- selling Front Office

Bij het woord upsell krijgen veel Front Office medewerkers al de kriebels. Dat kan ik niet, dat vind ik eng, ik weet niet hoe het moet. Weg met alle excuses, want upselling is leuk!

Anderz Gastvrij heeft een upsell programma ontwikkeld, welke voor elke Front Office medewerker aantrekkelijk, uitdagend en vooral leuk is om mee te werken. Niet in elke medewerker schuilt een ‘salestijger’, echter zal het upsell programma van Anderz Gastvrij voor elke medewerker toegankelijk zijn en het leuk maken om in teamverband mee aan de slag te gaan.

Uw voordelen:

  • Anderz Gastvrij implementeert het upsell programma op maat gemaakt voor uw hotel en is direct toepasbaar;
  • Het programma biedt u duidelijk inzicht in de upsell van uw medewerkers en hoeft niet separaat ingebouwd te worden in uw reserveringssysteem;
  • Het upsell programma biedt niet alleen omzetgroei voor uw hotel, maar tevens een mooie incentive voor de medewerkers, hoe meer upsell, hoe hoger de incentive.

Het upsell programma kan indien gewenst geleverd worden met een cross-sell programma voor het verhogen van uw F&B revenue.
In samenspraak met de F&B manager, zal een maatwerk cross-sell programma worden geïmplementeerd, wat zal resulteren in een optimale samenwerking tussen uw Front Office team en F&B, een stijging van het aantal restaurant reserveringen en een aantoonbare stijging in uw F&B revenue.

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen uw hotel, neemt u gerust contact met mij op.
Ik licht u graag toe welke mogelijkheden dit programma biedt voor uw organisatie.