Undercover Guest

U wilt weten hoe uw gast een bezoek aan uw organisatie beleeft, wat goed gaat en wat beter kan, waar uw medewerkers in excelleren en waar zij nog in kunnen verbeteren en in hoeverre de beleving van uw gast aansluit bij hetgeen u voor ogen heeft?

Het Undercover Guest programma van Anderz Gastvrij geeft inzicht in de gehele Guest Journey en brengt middels 175 controlepunten en ervaringsmomenten de beleving van uw gast compleet in kaart; er is niets wat de Undercover Guest niet hoort en niet ziet.

Undercover Guest zal te allen tijde uitgevoerd worden door een ervaren hospitality professional, die vanuit zijn / haar expertise de Guest Journey geheel in kaart brengt en vanuit een kritische en ervaren blik op de dienstverlening een uitgebreid rapport voor u opstelt met de positieve ervaringen en de ervaringen die aandacht verdienen.

De Undercover Guest rapportage is onafhankelijk, overzichtelijk en toont direct verbetervoorstellen voor het optimaliseren van uw dienstverlening.

Indien gewenst kunnen er op uw verzoek voor aanvang van de Undercover Guest afdelingen en / of ervaringsmomenten ingediend worden waar u graag extra aandacht op gevestigd wilt hebben.