Talentscan

Werknemers zijn uw kostbaarste ‘bezit’. Zij kunnen u en uw gasten heel veel brengen, zowel qua beleving als omzet.

Anderzijds kunnen medewerkers die niet op hun plek zitten en niet mee willen met de organisatie andere medewerkers negatief beïnvloeden en groei tegenwerken.

Welke uitzonderlijke talenten zijn er werkzaam binnen uw organisatie, hoe vormen zij een voorbeeld voor andere werknemers en wat is er nodig om deze talenten voor uw organisatie te behouden?

Welke medewerkers vormen een bedreiging voor uw dienstverlening, zijn wellicht een storende factor voor de overige medewerkers en hoe kunnen we er zorg voor dragen dat deze storende factor een positieve factor wordt voor uw organisatie?

Anderz Gastvrij biedt u de mogelijkheid om een talentscan uit te voeren op individueel-, team- en organisatieniveau.

De resultaten van deze analyse geeft u inzicht in de drijfveren van uw medewerkers, laat tot in detail zien waar uw medewerker zich op dit moment in zijn / haar leven bevindt, welke behoeftes uw medewerker heeft en wat de beste wijze van aansturing en coaching is.

Dit brengt uw organisatie meer productiviteit, een grotere mate van service en aantoonbaar hogere gast- en werknemerstevredenheid.

Uw medewerker is tenslotte de persoon die zorg draagt voor de beleving van uw gast. Hoe beter u uw medewerker kent, hoe beter en sneller u samen kunt toewerken naar het gewenste serviceniveau binnen uw organisatie.