Werkwijze

Anderz Gastvrij is van mening dat het anno nu essentieel is om te onderscheiden, anderz te denken en anderz te doen om zo een unieke en onvergetelijke beleving voor uw gast te creëren.

Mijn persoonlijke missie is Nederland bewust te maken van de kracht van persoonlijke, verbazingwekkend, verrassend goede service en hoe dit uw gastbeleving, uw werknemerstevredenheid en uw omzet tot ongekende hoogtes kan brengen.

Ieder persoon is anderz en beschikt over unieke en persoonlijke wensen, behoeften, drijfveren, talenten en verwachtingen. Zo ook uw medewerkers; ieder van hen is uniek, met eigen talenten, angsten, wensen en een persoonlijke visie op beleving. Zij delen echter iets gemeenschappelijks en dat is dat zij allen verantwoordelijk zijn voor de beleving van uw gast, een taak die zij allemaal op hun eigen, unieke wijze uitvoeren.

De drijfveren en talenten van uw medewerkers zijn dan ook het uitgangspunt van al mijn trainingen en workshops, elk traject wordt op maat samengesteld op basis van de unieke samenstelling van uw team.

Een traject dat elke medewerker raakt, inspireert en in beweging zal zetten.

Wat maak de adviezen en trainingen van Anderz Gastvrij zo anderz?

  • De beleving van uw gast staat centraal. Mijn kracht ligt in het herkennen van de persoonlijke behoeften en wensen van uw gast. Mijn talent zorgt ervoor dat ik deze kracht op positieve en energieke wijze overbreng op uw medewerkers, opdat ook zij de persoonlijke behoeften, wensen en verwachtingen van uw gast gaan herkennen, hierop kunnen anticiperen om deze vervolgens te overtreffen;
  • Uw medewerkers worden persoonlijk uitgedaagd, worden erkend in hun eigen drijfveren en talenten en zullen zich door deze unieke werkwijze betrokken voelen bij het gehele traject. Geen ik vertel, jij doet, maar wij doen het samen!
  • Social media en internet zijn uiterst krachtige media, Anderz Gastvrij erkent deze kracht met alle voordelen en valkuilen en geeft inzichten en adviezen hoe deze media ingezet kunnen worden in uw voordeel;
  • Anderz Gastvrij is van mening dat het essentieel is om te onderscheiden, anderz te zijn en het anderz te doen. Alleen dan zal uw product of dienst herinnerd worden, Anderz Gastvrij zorgt ervoor dat deze visie door uw medewerkers met trots en plezier uitgedragen zal worden;
  • Mijn overtuiging is dat elk contact met de gast, met elke werknemer op elk moment van de dag van invloed is op de beleving van uw gast. Anderz Gastvrij maakt uw medewerkers bewust van de kracht, invloed en verantwoordelijkheid van eigen handelen. Hierin is elke medewerker van onschatbare waarde;
  • Alle trajecten barsten uit hun voegen van humor en plezier!

Anderz Gastvrij adviseert en ondersteunt altijd vanuit de kernwaarden positiviteit, openheid, eerlijkheid en persoonlijke en oprechte betrokkenheid voor haar opdrachtgevers en werknemers.
Ik werk vanuit verbinding en met respect voor ieder individu.
Geen zweverig gedoe, geen saaie boekwerken en onbegrijpelijke management theorieën. Wel verrassend, praktisch, positief, voor iedereen te begrijpen en down to earth inzichten.