International Review Analysis

U wilt graag met één druk op de knop kunnen zien hoe uw gasten de service binnen uw organisatie hebben ervaren? Wat goed gaat, wat beter kan en welke terugkerende aandachtspunten vermeld worden op internationale reviewsites?

De International Review Analysis wordt geschreven op basis van de huidige nationale en internationale gastbelevingen in uw accommodatie per doelgroep, leeftijd, doel van de reis en land van herkomst.
De input voor deze analyse wordt geleverd door de vijf meest gebruikte reviewsites ter wereld.

In de analyse worden de opvallend terugkerende positieve belevingen gemeten, evenals de aandachtspunten die in de internationale reviews herhaaldelijk genoemd worden.
Op basis van deze metingen, wordt de analyse geschreven en wordt een adviesrapport opgesteld met daarin aanbevelingen om uw dienstverlening te verbeteren.

De International Review Analysis biedt u een overzichtelijk rapport waar in één oogopslag duidelijk zichtbaar is waar de krachten en de aandachtspunten binnen uw organisatie liggen.
De analyse is duidelijk en prettig vormgegeven en dankzij de overzichtelijke doelgroep metingen, is het rapport zeer prettig en makkelijk leesbaar.

Reviews, van onschatbare waarde voor iedere organisatie met oog voor de beleving van de gast!