Het begin

Zoals vele ‘geniale ‘ uitvindingen, is ook Anderz Gastvrij ontstaan vanuit een probleem en in dit geval tevens vanuit verbazing.
Keer op keer verbaasde ik me weer over de manier waarop ik als gast en klant werd benaderd en behandeld in hotels, restaurants en winkels.
En keer op keer stelde ik mezelf de vraag hoe het kan dat in de dienstverlenende sector zoveel mensen werkzaam zijn (echt heel veel!) die of niet weten hoe ze met gasten om moeten gaan, of niet met gasten om willen gaan?

Ik heb mezelf als doel gesteld om hier een verandering in teweeg te brengen.
De mensen die niet weten hoe, kan het geleerd worden; dit zijn prachtig mooie trajecten om te zien en mee bezig te zijn. De kracht van persoonlijke groei is ongekend!
En de mensen die niet willen? Daar ben ik heel nieuwsgierig naar, zij hebben tenslotte gekozen voor een beroep wat ze klaarblijkelijk niet willen uitoefenen. Interessant, ik houd wel van een uitdaging…

En als ik dan toch bezig ben, dan wil ik het gelijk exceptioneel goed doen, geen half werk, maar het beste van het beste en het hoogst haalbare wat tegelijkertijd voor iedereen haalbaar en toegankelijk is.

En zo is Anderz Gastvrij ontstaan, vanuit verbazing en met het besef dat het zoveel beter kan!

Zoals de naam al doet vermoeden ben ik een beetje dwars van al het ‘normale’.
Daarom heeft Anderz Gastvrij een geheel nieuwe en unieke werkwijze ontwikkeld.
Waar de één stopt, gaat Anderz Gastvrij verder en doen wij het net even wat beter…leuker….unieker…. en anderz!

U bent van harte welkom!